با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
رولادن یکی از غذاهای خوشمزه آلمانی است که برش های فیله را با خردل، نمک و کمی فلفل طعم دار کرده و داخل آن را پر از پیاز، ژامبون و خیارشور می کنند و سپس آن را لوله می کنند و با خلال دندان محکم می کنند. سپس آن را سرخ می کنند و در آبگوشت خوشمزه ای می پزند. غذایی که در اینجا آموزش می دهیم، ورژن ایتالیایی رولادن است.
بهار که میشه سبزی فروشی ها پر میشه از سبزیجات مختلف کوهی و یکی دو ماه اول سال بهترین زمان برای استفاده از این سبزیجات خوشمزه است. این سبزیجات رو میتونید در آش و کوکو و حتی پلو استفاده کنید. ریختن چند نوع از این سبزی ها در آش طعم و خواص اون رو عالی میکنه، در فصل بهار میتونید بصورت تازه از سبزیجات کوهی استفاده کنید و برای فصول دیگه هم میشه اونها رو بصورت خشک و فریز کرده نگه داشت و در آش استفاده کرد،ولی مشخصه من طعم سبزی فریزی رو اصلا نمی پسندم و بنظرم سبزی خشک بهتر از فریز شده است.